Lenen voor een verbouwing

Bij de overburen is het een komen en gaan. Buurtbewoners, vrienden en familie. Iedereen komt even kijken hoe het geworden is.
Zelf hebt u al even een kijkje genomen en het heeft u verrast wat u zag; wat een kleine verbouwing aan de woning van de buren al wel niet kan opleveren aan extra ruimte maar bovendien ook aan de uitstraling van het huis.

Geld lenen voor een verbouwing

U wilt zelf eens de proef op de som nemen en bent op dit moment misschien al wel gesprekken aan het voeren met aannemers over het verbouwen van uw huis.
Er zijn ideeën geopperd en schetsen gemaakt. Vandaag hebt u een aantal offertes van diverse bedrijven over de post binnen gekregen. €35.000,- hebt u nodig. Bij wie kunt u geld lenen voor de verbouwing?

Bij wie kunt een geldlening aanvragen

Het is mogelijk om eens met uw fnancieel adviseur of boekhouder in overleg te gaan over de mogelijkheden. Vooral een financieel adviseur, of een bemiddelaar in leningen en kredieten, kent als geen ander de status en mogelijkheden van uw hypotheek. Wellicht kunt u namelijk een woonkrediet aanvragen en deze extra lening bij uw bestaande hypotheek voegen. Het is vaak voordeliger om meerdere leningen bij elkaar te brengen. Op die manier kunt u onderhandelen met de bank. Wel is het zo dat banken en andere geldverstrekkers tegenwoordig niet zomaar meer iets uitlenen. U moet kunnen aantonen dat u zelf over een goed inkomen beschikt en dat u voor honderd procent in staat bent om de rente en aflossing te kunnen betalen, per maand of per kwartaal. Net zoals u de offertes van de bouwbedrijven met elkaar gaat vergelijken, kunt u dit ook het beste doen met betrekking tot het woonkrediet. Wij wensen u tot slot alvast een goede verbouwing toe.